Nowości w usługach operatorów, a przede wszystkim nowe modele komórek.
Nowe Samsungi:
F110
Skutkiem współpracy Samsung Electronics oraz firmy Adidas jest telefon komórkowy GSM/EDGE Samsung SGH-F110, skierowany do osób aktywnie uprawiających sport. W internecie pojawiły się pierwsze zdjęcia tego urządzenia, które wyposażone jest m.in. w bardzo przydatny czujnik do pomiaru pulsu oraz dystansu.
Ponadto korzystając ze swieżego powietrza można posłuchać radia FM, plików muzycznych MP3 z albumu przechowywanego na kartach pamięci microSD lub utrwalic nasze wyczyny aparatem o matrycy 2-megapiksela. Samsung SGH-F110 posiada wymiary 101,5x45x14,5 mm.
F210
D830 - najcieńszy telefon z klapką na świecie
P300
P310
IP-830w
Z610
E950
J600
I520
X830
F300
F500
B550
P940
i na koniec coś co tygryski lubią najbardziej
B600
i niech ktoś teraz powie że samsungi są zacofane
..:: KROSNO moim miastem, KARPATY moim życiem :..
Nie powiem że sa zacofane, ale niektóre to maja naprawde dziwny wygląd
m@jster znasz jakies strony z motywami do samsungów? bo sąsiad sobie kupił i chce żebym mu cos ściągnał,a ja nie znam żadych takich stron
http://www.samsung-mobile.pl/
najlepsze polskie forum o samsungach
masz wszystko: jak pobrać zainstalować i różne udostępnione też są
Na tej stronce trzeba sie zarejestrować żeby cos ściągnąć albo żeby cos wogóle zobaczyć bo tak to mi nic nie wyswietla??
no to sie zarejestruj
ale sie opłaca bo masz wszystko za darmo i ci pomogą jeszcze kolesie jak czegoś nie będziesz wiedział
oprócz badziewnej firmy, hujowego wyglądu i przyjebanego menu to telefonik spoxik
gdzie ty jedziesz po niego??
taaa ciebie posrało
wiesz gdzie to jest???
- to jest Plus discont i tam sprzedają startery do playa na kartę, a normalny salonik play ma w rynku na podcieniach koło plusa nawet fajnie w nim jest
Noob trzeba bylo sie mnie zapytac wczesniej
a tak poza tym to Slavoo od roku ma juz tego soniaka i jest spox, ale podobno poluje na cos mocniejszego
czyli k850
A jak k850i wymiata , tylko musze poczekać aż spadnie cena do jakiego 1000zł bo narazie to mnie nie stać
Taka mała sugestia, informacja z mojej strony dla Ciebie. Niektóre k800i mają problemy z oprogramowaniem i żeby ustrzec się niepotrzebnych wydatków proponuje Ci nie wyciągać nigdy karty SIM bo to go niestety boli i przez to potrafi paść soft
Niby taka głupotka a jednak
kiedy znudzi sie plastikowa komórka, jest alternatywa:
Michael Laut opracował projekt urządzenia z obudową wykonaną z bambusa. Jest to telefon komórkowy o nazwie Chute, stanowiący wizję przyszłości, w której komórki będą ulubionymi gadżetami ekologów.
W porównaniu do plastiku, bambus jest o wiele wytrzymalszym i lżejszym materiałem, a do tego zdecydowanie bardziej przyjaznym środowisku. Co więcej, roślina ta, przy swoim tempie wzrostu, zapewnia praktycznie nieskończone źródło surowca.
A tu kilka nowych soniaków
-7,2 Mpix
-3x zoom optyczny
-slider
-640x480
-Bluetooth 2.1
-WiFi
a JA to i tak wole stara dobra nokie...
fakt ze jest najbardziej wytrzymala ale wg mnie pasuje isc z duchem czasu i korzystac z nowych technologii i przyznam ze nawet najbardziej wypasiona komorka nie bedzie miala tak dobry aparat jak cyfrowka