Laskowy zrob nalot na Admina(syrka)
wejdź sobie w dział fotki i wątek 18-stka u Admina z tego co pamiętam to go podpisałem a i tak zaraz wrzuce jeszcze jedną fotke z jego nową maskotką "MARIHUANINEM"
dzięki za zdjęcia wystarczająco sie przestraszyłam i wiem teraz kogo omijać w szkole <lol2>
Nie wiem jak to traktować: jako komplement czy jako bluzg oświeć mnie
Przyjdz na przerwie to sie przekonasz jaki jestem naprawde
A tak wogóle to ty widziałaś mojhą fotkę a ja twoją nie
teraz Twoja kolej
może być w prywatnym liście chyba ze wolisz bana (żart
) (Slavoo mówi ze Twoje zdjecie moze byc na avarcie, ale jesli nie chcesz to wystarczy napisac do mnie
)
Syrek przegniasz.. odwal sie od Laskowego:P to moja siostra
Admin: nie wtrącaj sie bo bedzie ban 24h
Syrek wie że to twoja siostra juz go oświeciłem chwile temu
15, 16 yers old is fuuuuuuuunn:)
dobrze że nie 13 bo by zaraz tu kubit wpadł
..:: KROSNO moim miastem, KARPATY moim życiem :..
Oj Syrek Ty sie zawsze muszisz czepiać
Syrek to jak najbardziel komplement był <lol2> ale za to teraz ja nie wiem czy mam sie śmiać z tego co tu wypisujesz czy płakać... a ty Piotrek nie wciskaj już nikomu kitu ze jestem twoja siostra bo to by była ostatnia rzecz jaka bym chciała...!
P.S. gdzie ja niby twoja fotkę widziałam?? a tak poza tym to nie wiem czy chciałabym sie dowiedzieć jaki jesteś naprawdę;p
Syrek napisał:
pisze co myśle
pozwól że się uśmieję: hahahaha
koleś znowu przesadza - tym razem napisał że myśli bajkopisarz
..:: KROSNO moim miastem, KARPATY moim życiem :..
a m@jster ostatnio przesadza, z tego forum zaczyna sie robic burdel, wogole m@jster nie pisze na temat, juz nie wspomne o tym ze posty calkowicie odbiegaja od tematu
no z burdelem to przyznam ci racje ale przynajmniej jest śmiesznie... przeszkadza ci to wszystko?
Mnie przeszkadza że posty zaczynają odbiegać od danego tematu!!! Jak jest założony jakiś wątek to nie po to żeby na koncu schodziło jak wszędzie do bluzgania, od bluzgania jest jeden dział i tam sobie róbcie co chcecie ale nie w każdym wątku
taaa.. ale jakiego bluzgania?? wszystko schodzi na mnie co ja wam zlego zrobilem?? ze zalozylem forum??? qde meczy mnie juz to, zalosnie patrze na te bluzgi
oj dajcie sobie spokój. zawsze tak jest ze kiedyś temat sie Szkapaczy i zaczyna następny jak w normalnej rozmowie zaczniesz gadać o pogodzie a skończysz na tym jaki sport uprawiasz;p