thesperado i ty myślisz ze ktoś uwierzy ci w te brednie?? rozpisałeś się ale ile w tym prawdy...??!!
ty juz sie thesperado nie czepiaj dobrze chłopak napisał i dużo w tym prawdy
inny znaczy jaki??
Moderator
Laskowy napisał:
thesperado i ty myślisz ze ktoś uwierzy ci w te brednie??
rozpisałeś się ale ile w tym prawdy...??!!
Wiem co pisze i jestem tego 100% pewien, i wcale mi na tym nie zależy aby mi ktoś w to wierzył, z resztą to indywidualna sprawa. A treści które przedstawiłem to jest odzwierciedlenie mojego gustu i przekonań które się ukształtowały na podstawie doświadczeń które spotkały mnie w życiu .
thesperado piękne sformułowana wypowiedź, bardzo przekonująca
Wymiatacz
thesperado napisał:
Laskowy napisał:
thesperado i ty myślisz ze ktoś uwierzy ci w te brednie??
rozpisałeś się ale ile w tym prawdy...??!!
Wiem co pisze i jestem tego 100% pewien, i wcale mi na tym nie zależy aby mi ktoś w to wierzył, z resztą to indywidualna sprawa. A treści które przedstawiłem to jest odzwierciedlenie mojego gustu i przekonań które się ukształtowały na podstawie doświadczeń które spotkały mnie w życiu
.
brawooo, brawooo
ale im pojechałeś ;]
chłopak trzyma poziom

ja pierdole ale pierdolicie jak maly jas po duzym piwie przeciez wiem ze kazdy ale to kazdy oglada sie za dupa i patrzy na przod jesli nie patrzy na dupe to jestes inny pod kazdym wzgledem
ty Mały też dobrze powiedziałeś, krótko i zwięźle
dobrze thesperado mowi.wodki mu dac hehe
thesperado już prawie mnie przekonałeś ale itak bardziej wierze małemu nie będę sie z tobą kłócić czy coś bo każdy ma swoje zdanie(czyli inne:)) ale jakoś nie chce mi sie wierzyć żebyś nie zwracał uwagi na wygląd zewnętrzny bo nie ma osoby która by tego nie robiła... i wielu przypadkach gra on główna role... może nie przewaza ona przy dokonywaniu decyzji ale ale ma na nią duży wpływ...
it's my opinion.
Admin: Pozdro dla Laskowy'ej
Moderator
Co jak co ale nie pisałem nigdzie, że nie zwracam uwagi na wygląd zewnętrzny. Na pierwszym miejscu jest własnie wygląd, a później reszta ... coś się niedokładnie czyta :]
ja pierdziele z kobieta nie ygrasz thesperado daj sobie spokoj ja ja znam na zywo na zywo z nia nie wygrasz a co dopiero na necie hehehehe łozesek
Mały masz racje <lol2> ale nie wiem czy teraz przypadkiem nie wlanac ci gdzieś na korytarzu;p
oj Mały pilnuj sie bo sie zamach na Ciebie szykuje
lepiej uwazaj Mały z dziewczynami nie ma zartow
żebyś wiedział ze nie ma ty mały tez uważaj bo nawet nie zauważysz jak na ciebie nalot zrobię
hehehe na Małego będzie nalot sie chłopak ucieszy
a czemu ma sie cieszyć??!! niech sie boi a ty syrek jak chcesz to i na ciebie mogę zrobić